Social24 Iunie 202015:15de George Stanciu

Lectura de un minut

Un medic de pe ambulanță a fost luat la bătaie de un bărbat, din cauză că a ajuns cu întârziere la o intervenție la care fusese solicitat echipajul.

Incidentul a avut loc în noaptea dintre luni și marți, conform reprezentanților IPJ Alba. Un bărbat de 43 de ani ar fi sărit la bătaie și ar fi lovit un medic de pe ambulanță.

”În noaptea de 22/23 iunie 2020, l-ar fi lovit, cu pumnul, pe un cadru medical de pe ambulanță, invocând faptul că aceasta ar fi ajuns cu întârziere pe strada Speranței din municipiul Sebeș, la o femeie pentru care s-a solicitat ajutorul prin 112”; notează autoritățile într-un comunicat de presă.

La scurt timp după incident, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat penal pentru infracțiunea de ”lovirea sau orice acte de violență împotriva unui medic”, faptă prevăzută de art. 652, alin. 2 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citeste si:
VIDEO Cal chinuit și bătut de stăpânul care a vrut să se dea mare...
VIDEO Cal chinuit și bătut de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.