Social 8 Iunie 2020 11:46

Un șofer de ambulanță s-a urcat beat la volan și a provocat un accident de circulație, în urma căruia doi măgari au murit.

Șoferul de ambulanță s-a urcat în stare de ebrietate la volan, iar în comuna Andrășești, din județul Ialomița, a provocat un grav accident de circulație.

Acesta a lovit doi măgari în timp ce se deplasa, iar în urma impactului, cele două animale au murit. De asemenea, ambulanța a fost grav avariată.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, accidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 22:30.

”În urma verificărilor a reieșit că șoferul unei ambulanțe, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localității Andrășești, a lovit două animale ce se aflau pe partea carosabilă. Nici conducătorul auto și nici asistentul care se afla în ambulanță nu au fost răniți în urma evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții poliției, citați de ilnews.ro.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,45mg/L de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Slobozia pentru a-i fi recoltate probe biologice. Acum, acesta este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.