Social 2 Iulie 2020 12:50

Angajatul unui local din stațiunea Costinești a fost lovit cu bestialitate de un fost campion mondial la WuShu. După scenele violente surprinse de camera de supraveghere din local, agresorul a continuat să danseze lângă barbatul cazut lat la pământ, până la apariția polițiștilor.

Principalul suspect, Cristian Lupu, a fost deranjat de faptul că tânărul angajat a vrut să ia câteva șervețele de pe tejgheaua barului, moment în care a început să-l lovească pe acesta cu picioarele și pumnii.

Cristian Lupu nu este la prima abatere, fiind cercetat pentru fapte de tâlhărie după ce în 2010 și în 2014, mai mulți comercianți din Costinești au depus plângeri împotriva lui.

„Polițiștii din cadrul stațiunii Costinești au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice. La acest moment polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au decalarat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Scene de violență au avut loc zilele trecute și în Vama Veche

Mai mulți indivizi s-au luat la bătaie pe plajă, la o terasă din Vama Veche, iar un alt vizitator a filmat încăierarea și a pus imaginile pe Facebook.

În zorii dimineții de sâmbătă, mai mulți bărbați care au petrecut, cel mai probabil, toată noaptea, s-au luat la bătaie din motive necunoscute. În jur de 10 indivizi s-au apucat să își care pumni și picioare, fiecare cum și cât a mai fost în stare.

Încă nu se știe de la ce a pornit bătaia din Vamă, iar în același timp, Poliția a anunțat că nu a fost făcută nicio plângere, dar oamenii legii s-au autoosesizat și fac cercetări cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini de pe o reţea de socializare, în care se prezintă un incident din staţiunea Vama Veche, vă comunicăm faptul că, din primele informaţii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineţi, în mod spontan. Precizăm faptul că poliţiştii nu au fost sesizaţi cu privire la acest incident şi, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment”, a transmis Poliția Constanța.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.