Social 28 Iunie 2020 09:58

Parcul Sebastian a fost gazda unui spectacol organizat de Centrul Cultural și de Tineret al Primăriei Sectorului 5, iar distanțarea socială a fost uitată de mai toată lumea prezentă la fața locului.

Evenimentul a fost organizat pentru a celebra Ziua Unviersală a Iei, ce a fost serbată pe 24 iunie, și a fost girat de către primarul Daniel Florea. Cu toate că în țară, numărul de cazuri de coronavirus crește, oamenii veniți la spectacolul din parc n-au ținut cont de regulile de distanțare socială, conform celor de la libertatea.ro.

Distracția a început la ceva timp după prânz, iar atmosfera s-a încins după ora 16:00. Mulți spectatori ce stăteau pe scaune s-au mutat într-o zonă cu umbră, fără să mai țină cont de distanța între persoane.

Sursa foto: Libertatea

Paznicii din perimetru i-au avertizat de câteva ori pe oameni să nu mai mute scaunele, însă au renunțat rapid.

Oamenii s-au apucat și de hore, fără să uite să-i mulțumească ”deosebitului domn primar.” Gheorghe Porumbel, managerul Ansamblului Doina Gorjului, chiar a ținut să menționeze că ”în asemenea momente și în asemenea atmosferă, nici măcar coronavirusul nu se mai propagă.”

O femeie de 60 de ani a declarat senină: Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase. Curiozitatea ne-a împins să ieșim în atâta lume

Sursa foto: Libertatea

Alții au afirmat că sunt prezenți acolo pentru că oricum ”nu cred în coronavirus.”

Poliția Locală a intervenit de câteva ori, însă s-a rezumat doar la avertismente verbale care n-au fost luate în seamă de oameni. Nici jandarmii nu s-au impus prea mult.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.