Social 27 Iunie 2020 15:20

Un spectacol ce se desfășura ilegal pe plaja din Tuzla a fost întrerupt de către jandarmi, care au și împărțit amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Spectacolul se desfășura pe plaja din Tuzla, în noaptea dintre vineri spre sâmbătă, iar în jurul orei 1, jandarmii au fost sesizați cu privire la această adunare.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța transmite că ”în cursul nopţii trecute (vineri spre sâmbătă - n.red.), în jurul orei 01.00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.”

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că seziarea făcută se confirmă, pe plajă fiind un grup mare de persoane, atmosfera fiind întreținută de un DJ.

Organizatorul evenimentului a primit o amendă de 2.000 de lei, în vreme ce participanții la acest spectacol au primit și ei amenzi ce însumează 8.000 de lei.

”Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte”, mai transmit jandarmii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.