Social8 Iunie 202015:55de George Stanciu

Lectura de un minut

Un căruțaș din județul Constanța acuză autoritățile că l-au bătut degeaba, după ce acesta s-a conformat și a oprit la indicațiile oamenilor legii.

Niculai Varvara este din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Acesta a publicat pe Facebook câteva imagini și videoclipuri surprinse în această dimineață, prezentând un eveniment în care acesta pare a fi victimă.

Conform lui Varvara, acesta ar fi fost bătut de jandarmi și de polițiști degeaba. Oamenii legii l-ar fi somat pe acesta să oprească, iar Niculai Varvara s-a conformat acestui ordin. A fost somat din nou să se oprească, iar apoi a fost luat la bătaie de jandarmi și de polițiști.

În prima din filmările de mai jos, însă, unul dintre cei participanți la acțiune spune că respectivul ”trebuia să vorbească frumos, nu să arunce cu...”, insinuând cel mai probabil faptul că Varvara ar fi lovit mașina de poliție înainte să fie bătut de polițiști și de jandarmi.

Citeste si:
4.000 de pensionari păcăliți cu dobânzi ilegale de CAR Constanța
4.000 de pensionari păcăliți...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.