Social 8 Iunie 2020 15:55

Un căruțaș din județul Constanța acuză autoritățile că l-au bătut degeaba, după ce acesta s-a conformat și a oprit la indicațiile oamenilor legii.

Niculai Varvara este din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Acesta a publicat pe Facebook câteva imagini și videoclipuri surprinse în această dimineață, prezentând un eveniment în care acesta pare a fi victimă.

Conform lui Varvara, acesta ar fi fost bătut de jandarmi și de polițiști degeaba. Oamenii legii l-ar fi somat pe acesta să oprească, iar Niculai Varvara s-a conformat acestui ordin. A fost somat din nou să se oprească, iar apoi a fost luat la bătaie de jandarmi și de polițiști.

În prima din filmările de mai jos, însă, unul dintre cei participanți la acțiune spune că respectivul ”trebuia să vorbească frumos, nu să arunce cu...”, insinuând cel mai probabil faptul că Varvara ar fi lovit mașina de poliție înainte să fie bătut de polițiști și de jandarmi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.