Social 2 Iunie 2020 10:20

Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a amenințat propria mamă că o va ucide cu un topor, însă femeia a sunat la 112, iar individul a fost reținut.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Reșița, și-a amenințat mama că o va ucide cu un topor și cu un cuțit. Tocmai femeia a fost cea care a alertat autoritățile, iar mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului.

”Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință că mă omoară cu un topor și un cuțit”, a afirmat femeia când a apelat serviciul de urgență 112.

Autoritățile s-au deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din Reșița, unde au constatat că bărbatul și-a amenințat membrii familiei.

Respectivul plecase de la domiciliu până să ajungă forțele de ordine, însă Jandarmeria Caraș Severin arată că acesta a fost găsit într-un spațiu comercial de lângă locuință.

Percheziționat la fața locului, bărbatul avea asupra sa un spay lacrimogen și un cuțit.

”Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de "amenințare cu acte de violență". Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor”, arată Jandarmeria. Bărbatul a fost preluat de către autorități și dus la secția de Psihiatrie de la Spitalul Staționar II.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.