Social 24 Iunie 2020 14:48

Un bărbat care a agresat mai multe femei pe stradă în Piatra Neamț a fost luat la bătaie de doi bărbați, chiar când era intervievat de un jurnalist.

Cei de la Ziar Piatra Neamț au scris despre agresorul de femei din oraș, iar unul dintre jurnaliști, Robert Iosub, chiar a dat de acesta pe stradă și a încercat să stea de vorbă cu el.

Individul pare că nu știe despre ce este vorba, iar jurnalistul încearcă de mai multe ori să îl întrebe de ce agresează femei, afirmând chiar că l-a și văzut și el.

Dialogul dintre cei doi este întreupt brusc, însă, de doi bărbați care au sărit să-l bată pe agresorul de femei. Inițial, acesta reușește să fugă printr-un gang, dar pare că este prins destul de rapid de cei doi, având în vedere strigătele din finalul filmării.

”Poate ar fi cazul ca de acum poliția pietreană să ia în serios această problemă. Situația derapează fiind în pericol atât cetățenii din oraș cât și agresorul. Nu prea este normal ca cetățenii să ajungă să își facă dreptate singuri – asta înseamnă că autoritățile nu satisfac pe deplin nevoia de siguranță a cetățeanului”, scriu cei de la ziarpiatraneamt.ro.

Se pare că cei doi indivizi ar fi avut o cunoștință care a fost agresată de respectivul, astfel că odată ce l-au găsit, și-au luat dreptatea în propriile mâini.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.