Social 21 Iunie 2020 11:59

O femeie din București a fost agresata sâmbătă seară de doi tineri care o însoțeau.

Bărbații ar fi împiedicat-o pe tânara să urce într-un taxi și au lovit-o cu picioarele pe trecerea de pietoni, apoi au fugit.

Autoritățile au fost anunțate printr-un apel telefonic la 112 că femeia ar fi fost violată și bătută în plină stradă, într-o zonă aglomerată din Capitală.

Martorii povestesc că i-au văzut pe cei trei tineri, doi bărbați și o femeie, trecând prin zonă de mai multe ori în câteva ore. Femeia s-ar fi separat de cei doi într-o intersecție și ar fi vrut să intre într-un taxi.

Martorii spun că bărbații n-ar fi lăsat-o pe femeie să urce în taxi. Au bruscat-o, au luat-o cu forța și pe trecerea de pietoni ar fi lovit-o cu picioarele, iar apoi au luat-o la fugă.

Oamenii care au văzut ce s-a întâmplat au sărit în ajutorul fetei și au sunat la 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje de politie și o ambulanță, care a transportat-o pe femeie la spital. Tânăra a refuzat însă îngrijirile medicilor și a plecat.

Oamenii legii inceraca să dea de urma celor doi indivizi care au fugit de la locul faptei.

Potrivit unor surse, femeia ar fi declarat la poliție că a fost violată anterior și că cearta ar fi pornit de la o sumă de bani. Autoritățile continuă acum cercetările în acest caz.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.