Social 23 Iunie 2020 15:00

Copila în vârstă de 12 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, a fost violată în mod repetat de un vecin. Tatăl fetei a aflat despre momentele cumplite prin care trecea fata și a sesizat imediat Poliția, violatorul aflându-se în acest moment în arest preventiv.

Procurorii au constatat că în cursul lunii iunie 2020, inculpatul Ionuț Șunică a întreținut, prin constrângere, în mod repetat, acte sexuale orale și anale cu fata de 12 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința.

„La data de 21 iunie a.c., organele de poliție judiciară au dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iunie a.c. procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea infracțiunii continuate de viol și a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Ionuț Șunică, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, potrivit voceavalcii.ro

Tatăl fetei a fost cel care a sesizat că aceasta și-a schimbat comportamentul. În timp ce stătea de vorba cu ea, copila ar fi povestit scenele cumplite prin care a trecut, iar bărbatul a sunat imediat la 112 pentru a-l denunța pe agresor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.