Social 24 Iunie 2020 09:56

Patru persoane mascate și cu mănuși de protecție au intrat forțat în două apartamente din Târgu-Jiu, unde locuiau mai multe tinere.

Conform informațiilor provenite de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, autoritățile au fost alertate marți seară, de o tânără din comuna Ogrezeni, Giurgiu, că în timp ce se afla alături de dăuă prietene într-un apartament închiriat în regim hotelier, patru indivizi necunoscuți ce purtau măști și mănuși de protecție au intrat peste ele în casă.

Cei patru le-au bruscat pe tinere și au furat suma de 800 de lei din apartament. Fata care a sunat la 112 a sărit pe geam de la etaj, de frică.

”Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au primit un apel similar de la o altă tânără de 20 de ani, cu privire la un eveniment aproape identic. Aflată în Târgu-Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, mascate și cu mănuși, au intrat peste ea în locuință. Au bruscat-o și i-au furat dintr-un sertar suma de 1.000 de lei.

Polițiștii au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată și continuă cercetările, pentru a-i identifica pe făptași.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.