Social 19 Iunie 2020 11:15

O femeie în vârstă de 73 de ani, din județul Buzău, a fost jefuită și violată de un vecin în toiul nopții.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, iar polițiștii de la IPJ Buzău transmit că un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 în cursul zilei de miercuri și a semnalat că în noaptea precedentă, mama sa, o femeie în vârstă de 73 de ani din Valea Râmnicului, a fost victima unui viol și a unui jaf.

În dialog cu autoritățile, femeia a reușit să ofere semnalmentele bărbatului, dar și alte date despre incident, astfel că polițiștii au identificat un bărbat de 36 din Grebănu drept autor al faptei. Acesta a fost prins câteva ore mai târziu.

Conform cercetărilor efectate de oamenii legii, suspectul ar fi escaladat gardul proprietății bătrânei în jurul orei 01:00, iar apoi a intrat în casă, profitând că a găsit ușa de la intrare descuiată, relatează reporterbuzoian.ro.

Bărbatul a întreținut raporturi sexuale cu victima, prin constrângere fizică, iar după ce a violat-o pe bătrână, acesta a furat un telefon mobil și suma de 100 de lei.

Acesta a fost trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile de tâlhărie calificată și viol, iar acesta a fost trimis deja în arest pentru 30 de zile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.