Social 16 Iunie 2020 13:02

Liviu Pop, senator PSD, a anunțat că DNA a clasat ancheta care îl viza. Acesta a fost acuzat de Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, că ar fi luat o parte din șpaga destinată mamei sale.

Din documentul făcut public reiese că anchetatorii au ajuns la concluzia că „fapta nu există”. Anunțul clasării a fost făcut chiar de Liviu Pop, pe pagina sa de Facebook.

Adevarul a învins!

În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionut, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme.

Prin ordonanța nr.112/P/2020 din 18.05.2020 emisă de către DNA, s-a stabilit adevarul, respectiv s-a dispus clasarea cauzei privind denunțul formulat împotriva mea de către Pintea Ionut întrucât „fapta nu există”. Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase.

Doresc să le mulțumesc d-lor avocați Sebastian Hotca și Cristian Iusco pentru susținerea, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă, destul de delicată pentru mine și familia mea, și pe care-i recomand cu toată încrederea”, a transmis Liviu Pop pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.