Social 11 Iunie 2020 08:39

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat un mesaj pe Facebook în care critică dur decizia anunțată de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, care a anunțat că de la 15 iunie românii pot avea acces la sălile de fitness, dar nu și la dușuri, după antrenament.

„Dacă aș merge pe ideea „nu mă afectează, deci nu mă bag”, probabil că ar trebui să tac. Dar cum să taci când vezi cum se împăunează dl Iohannis, de braț cu Ministrul Sportului, că de pe 15 iunie le vor da voie românilor să meargă la sala de fitness??!! În mărinimia lor le dau voie practicanților chiar să folosească vestiarul! Daaaaa, sunt generoși. Dar, ca să mai echilibreze situația, le interzic folosirea dușurilor! Bre, nu ziceați voi să ne spălăm de câte ori avem ocazia?? Până când ajungem să vedem ștampila din 1994 de la discotecă??!! Acu v-ați răzgândit? Ne lăsați să mergem acasă nespălați și cu virusul atârnând de noi?”, a scris liderul ALDE pe Facebook.

Tăriceanu vine cu ironii după decizia ministerului și spune că dintr-o astfel de intedicție întelege că „virusul pândește din spatele gelului de duș”.

„E clar că cei care au făcut aceste reguli nu au nici o treabă cu mersul la sală. Altminteri și-ar da seama că acces la vestiar, dar interdicție la duș e ca nunta fără lăutari. Sau ca și cum îi dai unui om autoturismul fără pedale de frână și accelerație.

Zic și eu, poate așa înțeleg și ei!”, a mai specificat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.