Social 2 Iunie 2020 14:30

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au transmis, marți, că evenimentele care trebuiau să se desfășoare în această vară au fost amânate pentru anul 2021, din cauza restricțiilor impuse de autorități, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Persoanele care și-au achiziționat bilete și abonamente pentru edițiile care urmau să aibă loc în această vară, vor putea să le folosească la evenimentele care se vor desfășura în următorii 3 ani.

Ce au transmis organizatorii

În ultimii 5 ani, am trăit împreună, în fiecare an, cele mai intense experiențe și am scris, an de an, cele mai frumoase capitole și călătorii din povestea UNTOLD și NEVERSEA. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi! Împreună am devenit o comunitate de milioane de prieteni, care împărtășim aceleași valori: muzica ce ne unește, dansul până la răsărit, mândria de a promova și descoperi România, faptele bune pe care am ales să le facem împreună, an de an.

Prima parte a acestui an ne-a adus o provocare pentru care întreaga planetă nu era pregătită

Am fost puși în fața unei situații care ne-a încercat tuturor răbdarea, înțelegerea, atenția față de cei din jurul nostru. Epidemia COVID-19 ne-a făcut să privim cu teamă anul 2020, deoarece ultimele luni au fost marcate de incertitudine pentru toată lumea. Am ales să fim optimiști, am ales să luptăm pentru șansa noastră de a ne întâlni cu prietenii noștri și în această vară, atâta vreme cât a existat o speranță, fie ea cât de mică.

În același timp, v-am asigurat de fiecare dată că suntem în contact permanent cu autoritățile din România încă din luna martie, pentru a înțelege evoluția epidemiei și că le-am solicitat să ne spună cât mai din timp dacă ni se va permite sau nu să organizam festivalurile noastre în acest an, cu atât mai mult cu cât sesizam că în majoritatea țărilor afectate de pandemie din Europa, autoritățile au luat din timp decizia de a stopa organizarea de evenimente în această vară sau în acest an.

Timpul a trecut din păcate în defavoarea noastră, pandemia acoperind o perioadă de timp mult mai mare decât speram și cei mai optimiști dintre noi, iar cu cât ne apropiam de lunile iulie și august, în toată această incertitudine, realitatea părea că ne va duce încet încet spre cel mai trist dintre scenarii.

Citeste si:
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15...
UNTOLD - Primul Mega Festival...

În același timp, am încercat să înțelegem toate îngrijorările voastre, a zecilor de mii de oameni care ați cumpărat deja un bilet sau abonament la edițiile din 2020 și am considerat că este datoria noastră, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autoritățile cu privire la desfășurarea evenimentului în acest an, să vă asigurăm că aveți posbilitatea de a vă transforma abonamentele și biletele din acest an în abonamente și bilete ANYTIME, care vă garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții, la alegerea voastră.

Ne-am simțit cu adevărat o mare familie când am văzut cu câtă înțelegere și susținere ați primit vestea noastră, peste 95% dintre dintre cumpăratorii de bilete și abonamente la festivalurile din acest an transformându-le în ANYTIME.

Experiențele Untold și Neversea nu pot fi organizate în condițiile date. Organizatorii își asumă amânarea festivalurilor pentru anul 2021

Citeste si:
Tudor Chirilă și-a amânat toate concertele. Solistul de la Vama are...
Tudor Chirilă și-a amânat...

În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021

Este o situație extrem de grea pentru noi toți, suntem cu toții cuprinși de tristețe, însă, așa cum ne-am asumat de fiecare dată, trebuie să punem pe primul loc siguranța tuturor, pentru a ne putea reîntâlni sănătoși și mai puternici în 2021. În același timp, în condițiile în care s-ar putea păstra pe parcursul întregii veri măsurile de protecție, cum ar fi distanțarea socială, număr limitat la câteva sute de oameni care se pot strânge la un loc, devine imposibil să vă oferim experiența de festival pe care știm că o așteptați și pe care o meritați. Festivalul este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, despre bucuria de a fi în mulțime alături de alți oameni frumoși, iar orice restricții în acest sens ne-ar face să trăim experiența cu jumătate de măsură. Vom continua să păstrăm legătura cu autoritățile pentru a putea reveni către voi cu noua perioadă de desfășurare a evenimentelor în 2021, în cele mai bune și sigure condiții.

Citeste si:
Sistemul de plata, check-in, TOP UP și REFUND la cea de-a cincea...
Sistemul de plata, check-in,...

Biletele și abonamentele rămân valabile pentru anul 2021

Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem”

Electric Castel, amânat pentru anul viitor

Organizatorii au decis să amâne Elecric Castel pentru 14 - 18 iulie 2021 şi să încerce reconfirmarea tuturor artiştilor anunţaţi. De asemenea, aceștia au trimis mesaje persoanelor abonate prin care anunță că ediția din 2020 va fi reprogramată pentru anul 2021.

Citeste si:
Premierul Cîțu, noapte albă la Electric Castle
Premierul Cîțu, noapte albă...

Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.