Social 2 Iunie 2020 11:30

Data la care ar putea intra în vigoare un set nou de măsuri de relaxare este 15 iunie.

Dacă în România se menţine scăderea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, autorităţile ar putea implementa valul doi în ceea ce priveşte ridicare restricţiilor. Mall-urile s-ar putea redeschide începând cu 15 iunie.

Anunţul a fost făcut de Virgil Popescu, ministrul Economiei, care a precizat că va avea o întâlnire cu reprezentanţii industriei în cursul zilei de astăzi, marţi, 2 iunie.

„Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. La ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanţii mall-urilor, cu reprezentanţii care închiriază aceste spaţii comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, şi lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viaţa la normalitate mai repede”, a declarat ministrul în cadrul unei emisiuni.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.