Social 12 Mai 2020 17:20

După ce a mers să îmbrățișeze mai multe persoane infectate cu virusul Covid-19 și s-a ales cu un dosar penal, omul de afaceri Viorel Cataramă a intrat în autoizolare, iar acest lucru se pare că nu îi displace.

Viorel Cataramă a făcut o postare pe facebook în care a anunțat că este vizitat, zilnic, de două polițiste, care se asigură că respectă regulile.

Omului de afaceri pare că nu îi displace absolut deloc acest lucru, ba chiar le-a complimentat pe cele două polițiste și a atașat și o fotografie cu ele.

Două polițiste frumoase, extrem de civilizate și manierate, mă controlează de două ori pe zi dacă respect regulile! Nu știam că autoizolarea are și așa aspecte plăcute!”, a scris pe Facebook Viorel Cataramă.

Omul de afaceri Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală, s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce a decis să se infecteze voluntar cu noul coronavirus prin îmbrățișarea persoanelor infectate. Acesta s-a deplasat în comuna Bărbulești, Ialomița, unde au fost identificate aproximativ 70 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Viorel Cataramă a declarat că vrea să se infecteze cu virusul Covid-19, pentru a demonstra că nu va păți nimic.

România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an. Să fiu bine înețeles. Eu nu neg existența COVID-19. Eu spun doar că trebuiau protejate doar persoanele vulnerabile, iar aceste persoane trebuiau îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări. (...)Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic”, a spus omul de afaceri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.