Social7 Mai 202010:54de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Viorel Cataramă, om de afaceri, a declarat că vrea să se infecteze cu virusul Covid-19, pentru a demonstra că nu va păți nimic.

Urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise. România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an. Să fiu bine înețeles. Eu nu neg existența COVID-19. Eu spun doar că trebuiau protejate doar persoanele vulnerabile, iar aceste persoane trebuiau îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări. (...)Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic”, a spus omul de afaceri.

Viorel Cataramă spune că se teme de faptul că ar putea să ia o întorsătură proastă acest experiment al său, dar și-a asumat acest risc.

Am un sentiment de teamă, peste 2-3 săptămâni pot să ajung în mormânt. Mi-am asumat acest risc. Vreau să demonstrez că nu asta este calea de urmat. Când economia e distrusă trebuie să dai dovadă de patriotism”, a mai spus Cataramă, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Bărbat care nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate, infectat...
Un bărbat care nu a mai ieșit...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.