Social29 Aprilie 202011:40de George Stanciu

Lectura de 2 minute

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă cu mai mulți jurnaliști, iar unul dintre aceștia l-a întrebat pe șeful statului unde se tunde.

Starea de urgență a adus diverse obstacole în viețile noastre, unele mai mici, altele mai mari. În funcție de cât de dificilă e relația ta cu părul și dacă ai apucat să te tunzi înainte ca țara să intre în carantină, azi s-ar putea să ai mai mult sau mai puțin noroc în materie de cum arăți.

Șeful statului nu se afișează netuns în public, nici n-ar avea încotro, astfel că a fost întrebat, mai în glumă, mai în serios, unde se tunde. Reporterul care l-a întrebat a mărturisit că el a încercat să facă asta acasă și că nu prea i-a reușit.

Iohannis i-a răspuns jurnalistului că se tunde ”tot așa... acasă.” Pentru a adăuga o notă de umor răspunsului, Klaus Iohannis i-a mai spus jurnalistului ”mai încercați!”

Citeste si:
Microsoft concediază jurnaliști și aduce în locul lor roboți
Viitorul jurnaliștilor, în...

Iohannis, conferință de presă cu jurnaliști:

Marți seară, președintele a susținut o conferință de presă cu jurnaliști și a discutat mai multe despre măsurile de relaxare care vor fi luate începând cu jumătatea lunii mai.

”După 15 mai nu înseamnă că revenim la viața normală pe care am avut-o înainte de epidemie. Deci, 15 mai nu înseamnă o revenire bruscă la normalitatea pe care am cunoscut-o. În realitate, experții ne spun că nu știm când vom reveni la o viață normală.

Rămân restricții în continuare, nu vom putea să ne întâlnim decât maxim câte trei, nu vom putea ieși la restaurant, nu vom putea să ieșim din localitate decât dacă avem un motiv foarte serios.

Marile festivaluri probabil nu vor avea loc în acest an, nu putem să riscăm să avem un număr mare de persoane într-un loc, competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se reia fără spectatori.

Citeste si:
Încep calculele politice: PSD, ALDE Și Pro România pregătesc o alianță
Încep calculele politice...

Măsurile pe care le vom lua de reducere a resticțiilor vor fi graduale. De la 1 iunie încă ceva, dacă totul merge bine, din 15 iunie încă ceva.

Dacă o măsură de relaxare crește dintr-o dată numărul de bolnavi, această măsură intră înapoi.”Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.