Un alt incident în care polițiștii sunt atacați a avut loc la Sfântu Gheorghe, unde aceștia au intervenit pentru a sparge o petrecere.

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați în cursul după-amiezei de luni că la o adresă se desfășoară o petrecere cu multe persoane.

La fața locului s-au deplasat 3 polițiști, dar și 3 jandarmi, iar aceștia au fost întâmpinați cu ostilitate de ”gazda” petrecerii, un bărbat de 41 de ani, care se afla și sub influența băuturilor alcoolice. În casa acestuia erau în jur de persoane.

Bărbatul i-a amenințat pe polițiști cu un topor, fiind însoțit și de fiii săi. Tinerii cu vârste de 17 și 20 de ani aveau cuțite asupra lor.

Musafirii bărbatului recalcitrant l-au luat cu forța înapoi în casă, însă acesta a revenit afară înarmat cu un cuțit. A continuat să îi amenințe pe jandarmii și pe polițiști ajunși la adresa sa.

În sprijinul acestora au venit mai multe echipaje de intervenție, între care și unul de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Bărbatul scandalagiu a fost preluat de către aceștia și dus la Poliția Sfântu Gheorghe.

Alți participanți la petrecere au aruncat cu pietre după polițiști și au amenințat cu alte acte de violență.

Bărbatul și unul dintre fiii acestuia, cel major, au fost reținuți pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a început cercetările pentru ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice, arată stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.