Social21 Aprilie 202010:40de George Stanciu

Lectura de un minut

Vasile Badea, cunoscut ca Spartacus, a fost arestat prevenit de către autorități în urmă violențelor la care a participat în cursul serii de duminică.

În seara de duminică, Vasile Badea s-a filmat în timp ce petrecea și aștepta poliția în cartierul Rahova. Acesta era chiar pregătit să răstoarne o autospecială, însă tocmai planurile sale au fost cele date peste cap.

Dacă primii polițiști ajunși la fața locului au fost depășiți de situație, odată cu intervenția mascaților lucrurile s-au liniștit, iar poliția a făcut mai multe rețineri. Unul dintre cei ridicați de poliție a fost chiar Spartacus, care a ieșit cam șifonat din încăierare, după cum s-a văzut în fotografiile apărute pe internet.

Acum, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, pentru alți patru indivizi ce au luat parte la scandal s-a dispus aceeași măsură.

Și două femei participante la scandal, care au fost reținute pentru 24 de ore după scandalul din duminica Paștelui, au fost plasate sub control judiciar.

Citeste si:
Orban, după scandalul făcut de Bădulescu: ”Și-au dat foc la valiză!”
Orban, după scandalul făcut...

”Ami pare rau la domni politisti”

Spartacus le-a cerut scuze polițiștilor în urma evenimentului. Deși mesajul nu este cel mai corect din punct de vedere gramatical, acesta lasă să se înțeleagă gândurile autorului: ”Ami pare rau la domni politisti”, a scris Spartacus pe Facebook.

Postarea sa a fost preluată și de cei de la Sindicatul Europol, care au distribuit-o pe pagina de Facebook, cu următorul comentariu: ”După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din București, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj "emoționant". Din păcate pentru el, scuzele nu au fost de ajuns, așa că va trebui să răspundă și în fața legii pentru faptele comise.

Citeste si:
Un bărbat care și-a violat fiica în vârstă de 6 ani, eliberat de...
Un bărbat care și-a violat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.