Vasile Badea, cunoscut ca Spartacus, a fost arestat prevenit de către autorități în urmă violențelor la care a participat în cursul serii de duminică.

În seara de duminică, Vasile Badea s-a filmat în timp ce petrecea și aștepta poliția în cartierul Rahova. Acesta era chiar pregătit să răstoarne o autospecială, însă tocmai planurile sale au fost cele date peste cap.

Dacă primii polițiști ajunși la fața locului au fost depășiți de situație, odată cu intervenția mascaților lucrurile s-au liniștit, iar poliția a făcut mai multe rețineri. Unul dintre cei ridicați de poliție a fost chiar Spartacus, care a ieșit cam șifonat din încăierare, după cum s-a văzut în fotografiile apărute pe internet.

Acum, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, pentru alți patru indivizi ce au luat parte la scandal s-a dispus aceeași măsură.

Și două femei participante la scandal, care au fost reținute pentru 24 de ore după scandalul din duminica Paștelui, au fost plasate sub control judiciar.

”Ami pare rau la domni politisti”

Spartacus le-a cerut scuze polițiștilor în urma evenimentului. Deși mesajul nu este cel mai corect din punct de vedere gramatical, acesta lasă să se înțeleagă gândurile autorului: ”Ami pare rau la domni politisti”, a scris Spartacus pe Facebook.

Postarea sa a fost preluată și de cei de la Sindicatul Europol, care au distribuit-o pe pagina de Facebook, cu următorul comentariu: ”După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din București, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj "emoționant". Din păcate pentru el, scuzele nu au fost de ajuns, așa că va trebui să răspundă și în fața legii pentru faptele comise.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.