Zeci de persoane au participat sâmbătă la o petrecere de logodnă în Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, 62 de persoane s-au adunat sâmbătă în curtea unui craiovean pentru a sărbători o petrecere de logodnă. Evenimentul a fost observat de o patrulă de poliție care a chemat și alți colegi în ajutor.

Zeci de mascaţi, jandarmi, şi militari au sosit la faţa locului, iar peterecăreţii au fost amendaţi pentru că au încălcat ordonanţele militare, apoi au fost dispersaţi.

“ La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMbJ Craiova, precum şi militari.(…) În total, polişiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, toate pentru încalcarea prevederilor ordonaţelor militare.”, a declarant Cosmin grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj, potrivit Mediafax.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 131.000 de lei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Aprilie 2020 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.