Social22 Aprilie 202012:50de George Stanciu

Lectura de 2 minute

Poliția Locală din București a oferit imagini vizavi de o descindere ceva mai neobișnuită, pe care agenții au efectuat-o în sectorul 4 di Capitală.

Astfel, după ce vecinii au sesizat autoritățile, Poliția Locală a ajuns la adresa indicată și au descoperit, spre mirarea tuturor, un butic.

Poate că n-ar fi atât de neobișnuit acest fapt, însă buticul pe care l-au găsit agenții a fost amenajat la etajul 9 al unui bloc, fără să aibă vreo autorizație de funcționare.

”Șefa de la 9” avea spațiile casei amenajate pentru diverse tipuri de produse. Astfel, la intrare găseai țigări, iar din baie puteai lua pufuleți. În camera principală din apartament erau conserve și detergenți. Buticul avea și program afișat la intrare, 7 - 21, iar afacerea se extinsese în ultima vreme, cu ajutorul unui xerox.

Citeste si:
Bădulescu depune plângere împotriva lui Nicușor Dan: A spus că îmi...
Bădulescu depune plângere...

„Cei care vin aici consumă băuturi alcoolice, fumează, iar resturile de țigări, de multe ori aprinse, sunt aruncate pe jos (...) ne-au dat foc la covorașele de la ușă”, se arată în plângerea făcută de vecini, care se plâng că buticul era la un pas de a deveni bar de zi.

Cu toate că vecinii au încercat să discute cu femeia de 73 de ani, n-au avut succes, deoarece „nu se poate discuta cu ea, este și recalcitrantă: țipă și blesteamă”

La magazin erau servite și produse de panificație, care însă erau ”aduse de către persoane neîngrijite, în sacoșe murdare și depozitate în cutii infecte.”

Citeste si:
VIDEO Două femei au profitat că poartă mască și au jefuit un...
VIDEO Două femei au profitat...

Poliția Locală transmite că ”în urma sesizării, un echipaj mixt format din polițiști locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului București şi ai Poliției Locale sector 4 s-a deplasat la adresa indicată și a luat legătura cu reprezentantul legal al societății comerciale. În urma verificărilor, polițiști au constatat că din documentația prezentată de către administrator lipseau actele de înregistrare sanitară, avizul de funcționare emis de către autoritatea locală precum și acordul asociației de proprietari cu privire la funcționarea magazinului alimentar. Pentru deficiențele constatate, „șefa de la 9” a fost sancționată contravențional.”Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.