Social 27 Martie 2020 10:02

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, a precizat că nu vor ieși în stradă cu tehnică de luptă, pentru că rolul Armatei Române este de a sprijini populația și celelalte instituții.

Rolul Armatei României va fi acela de a suplimenta, de a complementa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii care fac parte din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Sprijinim populaţie, indiferent unde este nevoie, astfel încât să poată trece mai uşor peste acestă perioadă cu limitări şi constrângeri în afara cadrului de viaţă cu care am fost obişnuiţi până acum”, a spus Nicolae Ciucă.

Nu vom ieşi pe stradă cu tehnică de luptă. Rolul nostru va fi acela de a prelua o parte din obiectivele care astăzi sunt păzite de către structuri ale Ministerului Afacerilor Interne şi vom complementa eforturile pe care le fac camarazii noştri de la Poliţia de Frontieră pentru a asigura fluxul şi măsurile de siguranţă la intrările principale din ţară care au mai rămas active şi de asemenea vom asigura puncte de prezenţă, alături de Poliţia care se ocupă de fluidizarea circulaţiei, în Capitală, alături de celelalte structuri”, a mai precizat ministrul Apărării, într-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.