Medicul Radu Zamfir, supravietuitor al accidentului de avion din Muntii Apuseni din 2014 si director al Agentiei Nationale de Transplant, va ocupa si functia de consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela.

"Va pot confirma acest lucru si vreau sa va spun ca de fiecare data cand expertiza mea este utila intr-un loc, eu o pun la dispozitia sistemului de sanatate si a tarii noastre", a declarat dr. Radu Zamfir pentru postul Digi 24.

Conform declaratiei acestuia, el va ocupa in continuare functia de director al Agentiei Nationale de Transplant.

Radu Zamfir - membru al echipei medicale care s-a prabusit cu avionul, in urma cu cinci ani, Muntii Apuseni - este director executiv al Agentiei Nationale de Transplant de la inceputul lunii martie a.c, fiind numit de catre fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, scrie Agerpres.

El este doctor in medicina, atestat in chirurgie hepato-bilio-pancreatica si chirurgie oncologica si detine o diploma europeana de transplant pentru prelevare multiorgan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.