Un barbat de 30 ani, taximetrist la o firma din Galati, a ajuns la spital cu un picior rupt si multiple contuzii, dupa ce a fost amenintat cu un pistol, batut si deposedat de masina, de trei clienti, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean.

Barbatul se afla cu masina intr-o statie de la iesirea din Galati, cand trei barbati s-au urcat si i-au cerut sa-i duca la un club de pe soseaua-dig Galati-Braila. La un moment dat, unul dintre clienti i-a pus un pistol la tampla si i-a cerut sa traga pe dreapta si sa coboare din masina. Intre sofer si cei trei a izbucnit o altercatie in urma careia, taximetristul s-a ales cu un picior rupt si mai multe contuzii.

Agresorii l-au lasat pe barbatul ranit pe marginea drumului si i-au luat masina, care a fost gasita mai tarziu, abandonata, la intrarea in municipiul Braila, scrie Agerpres.

Taximetristul este internat la Spitalul de Urgenta Galati, iar politistii au deschis o ancheta pentru depistarea agresorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.