Un barbat a distrus, marti dimineta, sapte masini parcate pe strada Banu Maracine, din centrul Aradului, cu gantere si pietre.

Incidentul a avut loc in jurul orei 4:30 de dimineata, iar la fata locului au venit mai multi politisti, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Adina Aconstantinesei.

"Un barbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de doua gantere si pietre, sapte autoturisme, printre care si al sau. Pana in prezent, trei persoane vatamate au formulat plangere prealabila, urmand ca politistii Biroului de Investigatii Criminale sa ii identifice si pe ceilalti proprietari", a declarat Adina Aconstantinesei, potrivit stirileprotv.ro.

Politistii l-au transportat pe barbat la un spital de psihitrie si urmeaza sa fie audiat atunci cand medicii vor considera ca acest lucru este posibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.