"In acel bob exista si carbohidrati, glucide, exista si fibre, deci carbohidratii sunt lenti, dar exista si un continut mare de proteine, o ceasca de linte contine aproximativ 18 grame de proteine si aseamna astfel cu o sursa majora de proteine precum carnea", arata Ruxandra Plesea, citata de romani-buni.info.
Nutritionistul sustine ca toate tipurile de linte (maro, verde, galbena, rosie si neagra) sunt sanatoase.
"Toate sunt sanatoase pentru ca fiecare culoare inseamna un alt continut de polifenol. E bine sa ne aducem aminte de toate culorile si sa le variem in dieta noastra, sa facem o supa crima de linte rosie, sa facem o tocanita cu morcov si cu ardei grasi de linte maro, e bine sa folosim linte beluga intr-o salata si sa avem varietate", a adaugat ea.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro