"In acel bob exista si carbohidrati, glucide, exista si fibre, deci carbohidratii sunt lenti, dar exista si un continut mare de proteine, o ceasca de linte contine aproximativ 18 grame de proteine si aseamna astfel cu o sursa majora de proteine precum carnea", arata Ruxandra Plesea, citata de romani-buni.info.
Nutritionistul sustine ca toate tipurile de linte (maro, verde, galbena, rosie si neagra) sunt sanatoase.
"Toate sunt sanatoase pentru ca fiecare culoare inseamna un alt continut de polifenol. E bine sa ne aducem aminte de toate culorile si sa le variem in dieta noastra, sa facem o supa crima de linte rosie, sa facem o tocanita cu morcov si cu ardei grasi de linte maro, e bine sa folosim linte beluga intr-o salata si sa avem varietate", a adaugat ea.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Nu te-ngriji de mâine
Sursa: garbo.ro
-
Sebastian Siemiatkowski, CEO Klarna: Intrăm în România pentru a oferi...
Sursa: start-up.ro
-
Cortina North începe vânzarile la faza a treia a ansamblului din Pipera:...
Sursa: retail.ro
-
Ciprian Ciucu vine pe 29 iunie la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards
Sursa: green.start-up.ro
-
Platforma CloudCart s-a lansat în România
Sursa: futurebanking.ro
-
Dinu Maxer a fost șocat că noul iubit al Deei Maxer a fost acceptat atât de...
Sursa: kudika.ro
-
Loc de muncă București: Peste 10 mii de joburi sunt disponibile în Capitală
Sursa: wall-street.ro