Social 26 Iunie 2019 08:43
Circulatia tramvaielor pe linia 41 va fi suspendata, din 29 iunie pana pe 1 septembrie, pentru efectuarea lucrarilor la Podul Ciurel, Podul Grant si statia de metrou din Drumul Taberei.

"De pe 29 iunie pana pe 1 septembrie, se suspenda circulatia tramvaielor pe linia 41. Sunt trei lucrari de amploare care se desfasoara. Am convins firmele si constructorii sa le faca in acelasi timp. Este vorba de Podul Grant, de Podul Ciurel si de viitoarea statie din Drumul Taberei, de la Moghioros.

Ca oamenii sa nu aiba de suferit, deoarece este una dintre cele mai importante linii de transport din Bucuresti, am hotarat infiintarea a doua linii naveta, 641 si 642. Linia 641 va merge pe traseul tramvaiului 41 pe de-a-ntregul, de la Grivita la Piata Presei Libere, iar 642 va prelua acolo unde este cel mai aglomerat dimineata si seara, adica in zona Drumul Taberei, Crangasi. Prima linie, 641, va avea 30 de autobuze, iar linia 642 va avea 20 de autobuze", a declarat seful Societatii de Transport Bucuresti, Andrei Creci, potrivit Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.