Social 25 Iunie 2019 15:35 de Clara Vacaru
Violeta Alexandru, consilier al presedintelui PNL, a fost votata, marti, pentru functia de presedinte interimar al organizatiei PNL Bucuresti.

Violeta Alexandru a detinut portofoliul Ministerului pentru consultare publica si dialog social in Guvernul condus de Dacian Ciolos.

Pe 3 iunie, Cristian Busoi a anuntat ca se retrage din functia de presedinte al PNL Bucuresti, in urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile europarlamentare de organizatia bucuresteana.

In aceeasi zi, Biroul Politic National al PNL a decis dizolvarea conducerilor organizatiei PNL Bucuresti si a celor sase organizatii de sector. De asemenea, conducerea PNL a decis mandatarea presedintelui liberalilor, Ludovic Orban, ca in termen de doua saptamani sa faca propuneri pentru conducerea filialelor PNL Bucuresti si a celor de sectoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.