Social 12 Iunie 2019 16:24
Un tanar in varsta de 28 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a furat peste 12.000 de lei din libraria Carturesti, informeaza News.ro.

|Urmare a cercetarilor in cazul savarsirii unei infractiuni de furt calificat, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Constanta au identificat un barbat, in varsta de 28 de ani, din municipiul Constanta, banuit de comiterea faptei.

In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca, la data de 23 mai, in jurul orei 21.55, barbatul ar fi sustras, din incinta unei societati comerciale cu sediul intr-un centru comercial din municipiu, un sac textil, care continea suma de 12.300 de lei, reprezentand incasarile din ziua respectiva.

Pentru probarea activitatii infractionale a barbatului in cauza, politistii Sectiei 1, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au efectuat doua perchezitii domiciliare in municipiul Constanta.

In cursul zilei de astazi, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanta. La data de 13 iunie a.c., acesta va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane", se arata intr-un comunicat al IPJ Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.