Social 1 Iunie 2019 20:33 de Clara Vacaru
Papa Francisc i-a binecuvantat sambata, la Iasi, pe cei aproximativ 800 de bolnavi care l-au asteptat in Catedrala romano-catolica "Sfanta Maria Regina", multumindu-le acestora "pentru ca isi duc inainte boala".

"Va multumesc tuturor celor care ii insotiti si multumesc voua bolnavilor pentru ca duceti inainte boala", a afirmat Suveranul Pontif.

Sfantul Parinte le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru el. "Nu uitati sa va rugati pentru mine!", a adaugat acesta.

Ulterior, Sanctitatea Sa s-a deplasat cu papamobilul spre Palatul Culturii, unde a fost asteptat, potrivit organizatorilor, de peste 70.000 de pelerini veniti la Iasi din toata regiunea de nord-est a tarii, dar si din Republica Moldova.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.