Social 9 Aprilie 2019 15:48 de Clara Vacaru
Chiar daca nu ne plac tuturor si preferam sa ne bucuram de designul frumos al telefonului, parca ne zgarie pe suflet la fiecare cazatura. Asa ca avem cateva recomandari de huse pentru telefon care se potrivesc la modele de la trei branduri.

Oricand de multa grija nu am avea, cazaturile telefonului sunt inevitabile. Insa, cu o husa de protectie pentru telefon, te asiguri ca va arata la fel de bine si dupa mult timp de la cumparare.

Huse pentru iPhone

Proiectata special pentru iPhone X, aceasta husa de silicon se potriveste perfect peste butoanele de volum, butonul lateral si se muleaza pe dispozitivul tau fara sa-l faca voluminos. Captuseala moale de microfibra din interior iti protejeaza telefonul, iar finisajul matasos si moale al exteriorului din silicon se simte grozav la fiecare atingere. Si nu trebuie sa o scoti, nici macar cand il incarci wireless. Husa pentru telefon se gaseste aici.

Pentru cei care au un iPhone 8 sau iPhone 7, recomandam aceasta carcasa de culoarea neagra, din piele ecologica, rezistenta la socuri si zgarieturi. O cumperi de aici.

Daca preferi o husa pentru telefon din silicon, o poti comanda pe asta. Produsul urmareste atent forma telefonului si permite accesul in zona de incarcare, a butoanelor laterale si a microfonului. Husa protectie A+ Case protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si loviturilor, designul oferind telefonului un aspect personalizat.

Huse pentru telefon Huawei

Husa de protectie Huawei View pentru Mate 20 Pro dispune de o fereastra Smart View proiectata intuitiv, care iti permite sa vizualizezi rapid si usor ora, data, vremea si notificarile tale fara a fi nevoie sa deschizi husa. Poate fi achizitionata de aici.

Husa inteligenta realizata de Huawei pentru Mate 20 Lite este combinatia perfecta de protectie, stil si functionalitate. Este o husa de tip flip cover, confectionata din plastic policarbonat, de culoare albastra.La fel ca celelalte huse de protectie din aceasta lista, este rezistenta la socuri si zgarieturi. Se gaseste aici.

Aceasta husa de la Huawei ofera o protectie solida zi de zi pentru smartphone-ul tau Huawei P Smart (2019). Este o carcasa premium usoara cu design subtire si flexibil, din materiale rezistente, dar durabile. Buza laterala ridicata protejeaza afisajul cand telefonul este asezat cu fata in jos. Husa este proiectata cu decupaje precise pentru un acces facil la toate porturile. Se poate cumpara de aici.

Citeste si:
Apple a lansat IOS 16.3. Noile funcții disponibile pentru...
Apple a lansat IOS 16.3....

Huse pentru telefon Samsung

Daca ai un telefon Samsung Galaxy A8 (2018), iti recomandam aceasta husa cu un design util, care protejeaza toate partile telefonului dumneavoastra impotriva zgarieturilor, prafului sau socurilor usoare. Husa Neon Flip Cover este fabricata din Polyurethane, iar decupajele asigura acces la toate porturile si butoanele gadget-ului. Pe langa protectia oferita, husa are si functii foarte folositoare: functia screen on/off (porneste sau opreste ecranul telefonului la deschiderea sau inchiderea clapetei). O gasesti aici.

Husa de silicon asigura o aderenta placuta la atingere, dar care iti si protejeaza telefonul Samsung Galaxy S10. Este o husa neagra de tip carcasa, rezistenta la socuri si zgarieturi. O poti cumpara de aici.

Daca ai un Samsung Galaxy S9, ai putea opta pentru aceasta husa din plastic, transparenta, cu margini colorate negru. O gasesti aici.

Citeste si:
iPhone 14: data lansării, prețul, modelele și tot ce se știe despre...
iPhone 14: data lansării,...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.