Social 4 Martie 2019 17:40
Deputatul PSD Catalin Radulescu a propus in cadrul sedintei de grup a deputatilor social-democrati, ca PSD sa sustina organizarea unui miting de sustinere a Sectiei de investigare a magistratilor.
"Orice om poate sa ceara sau sa participe la un miting. Discutand ieri cu foarte multi magistrati ca ar trebui ca si alta lumea sa sustina aceasta sectie de investigare a acestor abuzuri. Pentru ca cine isi doreste ca aceasta sectie sa dispara sunt tocmai cei care au comis abuzuri. Oamenii care au iesit aseara in strada vor sa dispara aceasta sectie. (...)

Eu cred ca restul populatiei vor sa existe acesta sectie tocmai ca sa arate lumii si poporului roman pe cei care au comis abuzuri si sa pateasca si ei ce au patit si altii care au fost abuzati. (...) Eu am cerut sa sustinem organizarea unui miting de sustinere pentru existenta acestei sectii de investigarea a procurorilor"
, a spus Catalin Radulescu, citat de romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.