Presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, a negat joi ca s-ar fi batut cu viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, precizand ca au avut doar o discutie ''mai aprinsa''.

Intrebat de presa daca s-a batut cu Aurelian Badulescu la Primaria Capitalei, el a raspuns: "Se vede pe fata noastra ca am luat vreun pumn? Pai si atunci? L-ati vazut pe domnul Badulescu ca a luat un pumn?".

Mutu a precizat ca discutia cu viceprimarul Capitalei a avut loc in sala grupului consilierilor generali ai PSD si nu s-au inregistrat violente. "A fost pasnic. A fost o discutie mai aprinsa", le-a spus Mutu jurnalistilor.

Citeste si: Altercatie intre viceprimar si primarul sectorului 6. Aurelian Badulescu ar fi fost lovit cu pumnul

El a aratat ca subiectul discutiei l-a constituit decizia PSD Bucuresti de a-i retrage lui Badulescu sprijinul politic. ''Acesta a fost subiectul. Dansul a spus mai multe lucruri, eu am raspuns'', a mentionat Mutu.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a afirmat joi ca edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a aruncat o sticla plina cu apa in zona fetei, adaugand ca a reactionat fara sa se "tempereze" si ca a iesit "o incrancenare, un clinci" sau, "mai pe romaneste, bataie", scrie Agerpres.

Aurelian Badulescu ramane viceprimar al Capitalei

Aurelian Badulescu ramane viceprimar al Capitalei, proiectul de hotarare propus de grupul consilierilor generali PSD, ce viza revocarea sa din functie, nefiind introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei CGMB de joi.

"Avem proiectul de hotarare, liste cu semnaturi - o treime dintre semnaturile consilierilor generali, precum si decizia Comitetului executiv al PSD Bucuresti si va solicit introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect", a declarat Honorius Circa, consilier general PSD.

Secretarul general al municipiului Bucuresti, Georgiana Zamfir, a spus insa ca, avand in vedere ca sedinta de joi a CGMB este ordinara, e necesar raport de specialitate.

"Proiectul s-a inregistrat, conditiile s-au intrunit pana in acest punct, dar avem nevoie de raportul de specialitate conform art. 44 din Legea 215 al compartimentului de resort din aparatul de specialitate al primarului", a spus secretarul general.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, bătută de fostul soț: „Mi-a dat un pumn în cap,...
Maria Dragomiroiu, bătută de...

Honorius Circa l-a contrazis insa pe secretarul general. "Ne referim la prevederile Legii 215 si nu avem nevoie de raport. (...) Nu consideram ca e necesar raport de specialitate", a mentionat el.

Miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, anunta ca s-a decis retragerea sprijinului politic in cazul lui Aurelian Badulescu pentru functia de viceprimar al Capitalei.

El preciza ca joi va fi emisa o rezolutie din partea PSD Bucuresti, care va fi pusa in aplicare in CGMB de catre liderul de grup al consilierilor generali social-democrati.

Potrivit acestuia, PSD Bucuresti a luat decizia retragerii sprijinului politic lui Badulescu pentru ca acesta nu intelege ca a fi membru de partid inseamna respectarea deciziilor unei majoritati din formatiunea politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.