Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, au fost inplicati intr-o altercatie la Primaria Capitalei, relateaza martori. Mutu ar fi fost jignit de Badulescu, moment in care cel din urma ar fi fost lovul cu pumnul de edilul sectorului 6.

Incidentul ar fi avut loc intr-o incapere din PMB, in sedinta de grup a PSD de dinaintea sedintei Consiliului General al Capitalei, in timp ce Mutu ii prezenta lui Badulescu documentele referitoare la retragerea sprijinului politic al PSD, scrie digi24.ro.

La un moment dat, Badulescu a inceput sa il jigneasca pe edilul sectorului 6, moment in care primarul s-ar fi enervat si i-a tras un pumn viceprimarului.

Consilierul general Cristian Olteanu a confirmat incidentul pentru News.ro.

Politia Locala s-ar fi deplasat la fata locului in vederea aplanarii conflictului.

Si primarul general a reactionat in urma acestor evenimente, solicitandu-i liderului PSD, Liviu Dragnea, "sa-si ia batausii" din Consiliul General al Capitalei. Gabriela Firea a mentionat ca Mutu a aruncat cu o sticla cu apa in Badulescu, noteaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.