Vicepresedintele Sindicatului Energia Rovinari, din Termocentala Rovinari, Manu Tomescu, a intrat in greva foamei, iar sute de angajati de la carierele din cadrul Complexului Energetic Oltenia au intrerupt lucrul si marti, solicitand in continuare cresterea salariilor.

Sute de angajati ai Carierei Lupoaia, din cadrul CEO, au continuat, marti, protestele declansate vineri la Jilt Nord si Jilt Sud.

"Am fost la minister. M-am certat cu ei, m-au amenintat, ca la puscarie, ca eu am cerut 100% si am instigat oamenii. La Lupoaia nu au intrat la lucru, le-am spus care e situatia, ce am obtinut, nu sunt multumiti, oamenii vor concret, 45%, sa fie document in care sa isi asume toti. Altfel nu vor. Eu, Bunoaica, le-am spus "domnilor, e o problema ca suntem in ilegalitate", nu este greva mea, este un gest spontan. De la Lupoaia nimeni nu a intrat la lucru. Am inteles ca si la Rosiuta. Decizia e a lor. Nici eu nu pot sa spun sa opreasca munca. Oamenii nu mai accepta", a declarat Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, care face parte din Federatia Energetica, potrivit Mediafax.

Vicepresedintele Sindicatului Energia Rovinari, din Termocentala Rovinari, Manu Tomescu, a intrat, marti, in greva foamei, solicitand, pe langa majorarea salariilor, ca angajatii care au protestat sa nu fie sanctionati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.