Doi barbati, tata si fiu, de 74 respectiv 36 de ani, au fost descoperiti morti in propria locuinta din municipiul Satu Mare. Anchetatorii spun ca victimele aveau leziuni la gat, provocate de un corp ascutit, cel mai probabil un cutit, iar agresorii sunt cautati.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, Paula Cochera, a fost format un cerc de suspecti in cazul dublului asasinat care a avut loc intr-un apartament de bloc din cartierul Micro 15, din municipiul Satu Mare, informeaza News.ro.

Suspectii ar putea fi cunostinte ale victimelor si sunt cautati in continuare, dupa ce pe parcursul noptii de marti spre miercuri au fost organizate razii si filtre in oras si in judet.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare au inceput, miercuri, cercetari pentru comiterea infractiunii de omor calificat, in timp ce cadavrele au fost ridicate de medicii legisti, care urmeaza sa se pronunte cu privire la toate ranile suferite de victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.