Un barbat a murit dupa ce a cazut sambata seara de la zeci de metri in zona de creasta a masivului Fagaras, sectorul varful Moldoveanu - Iezerul triunghiular, potrivit Salvamont Romania.
Un alt barbat a fost ranit dupa ce s-a accidentat pe versant si este in stare de constienta, fiind vorba de un grup de turisti, iar in zona respectiva nu este semnal GSM, conform Inspectoratului de Politie Judetean Arges, potrivit Agerpres.

"Este vorba despre un grup de 40 - 50 persoane care coborau de pe varful Moldoveanu catre Valea Rea. Profesorul acestui grup de studenti a cazut pe versant, intr-o rapa. Actioneaza Salvamont. Se trimit in zona doua ambulante SMURD si autospeciala de transport victime multiple. Persoanele vor fi aduse de Salvamont la Nucsoara, de unde vor fi preluate de catre ambulante, daca va fi nevoie", a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.