Social 1 Iulie 2018 11:19
Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu, insinueaza ca rusii ar fi manipulat clima astfel incat sa aiba vreme frumoasa la Cupa Mondiala, noteaza hotnews.ro.

"A observat cineva ca, de doua saptamani de cand a inceput Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeana este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari si la greci avem numai ploaie si furtuni?

Doua saptamani - si vor urma inca doua, pana la sfarsitul Cupei - Rusia se afla incontinuu intr-o zona de inalta presiune atmosferica, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa ...

Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele incalzirii globale ...", a scris eurodeputatul pe Facebook.

La aceasta postare a comentat si cosmonautul Dumitru Prunariu: "Ce frumos si nevinovat gandesti Puiu draga. Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei. Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii''.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.