Social 13 Mai 2018 00:10
Facand referire la situatia acordului nuclear cu Iranul, presedintele Klaus Iohannis a tinut sa mentioneze ca aceasta chestiune urmeaza sa fie discutata cu guvernantii si liderii europeni.

"Aceasta chestiune va fi discutata la Consiliul care va avea loc in Bulgaria in cursul saptamanii viitoare, pentru a avea o opinie mai clara a liderilor europeni, insa lucrurile nu sunt absolut deloc simple si nu vreau acum, de la Blaj, intr-o discutie pur intamplatoare, sa lamuresc chestiunea Iranului. Vom discuta aceste chestiuni si cu partenerii europeni, vom discuta aceste chestiuni - daca isi revin guvernantii - cu guvernantii, ar fi de dorit, pentru a avea un punct de vedere consolidat", a spus seful statului, citat de dcnews.ro.

Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul. Declaratia sa de la Casa Alba a fost transmisa in direct la televiziuni si urmata imediat de semnarea decretului prin care se reintroduc sanctiunile impotriva regimului de la Teheran.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.