Social 9 Mai 2018 13:03
Un barbat in varsta de 73 de ani din Bucuresti, a mers miercuri, intr-un magazin, cerand sa vada o bijuterie. In momentul in care vanzatoarea s-a intors cu spatele, barbatul a atacat-o cu un aparat cu electrosocuri.

Politia Capitalei a anuntat, miercuri, ca in urma unui apel catre numarul de urgenta 112 a fost sesizata o infractiune de talharie in interiorul unui magazin de bijuterii, cu sediul pe strada IC Bratianu.

In urma primelor verificari, s-a confirmat faptul ca barbatul a intrat in magazin pentru a cere o bijuterie, iar in momentul in care vanzatoarea s-a intors cu spatele, acesta a atacat-o cu un aparat cu electrosocuri.

"Scena a fost vazuta pe monitor de catre patron, care a intervenit. Si acesta si femeia au reusit sa activeze si butonul de panica. Patronul magazinului l-a imobilizat pe barbat, la adresa ajungand in scurt timp firma de paza si politistii Sectiei 10, care au declansat cercetarile", potrivit Politiei Capitalei.

Vanzatoarea nu a fost ranita si se afla in stare fizica buna, iar barbatul a fost condus la Sectia 10 Politie pentru audieri, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.