Social 25 Martie 2018 20:44
Un tanar de 14 ani, surdo-mut, a fost accidentat mortal, duminica, in timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de catre o ambulanta SMURD aflata in misiune.

"Ambulanta se deplasa in misiune, cu semnalele acustice si luminoase pornite, si a surprins, pe o trecere de pietoni de pe b-dul 21 Decembrie, un tanar de 14 ani care era angajat in traversare. In urma accidentului, pietonul a decedat si in momentul de fata se fac verificari pentru a se clarifica toate aspectele de producere a acestui nefericit eveniment. Tanarul era cu deficiente, era surdo-mut", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Traian Morar.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca ambulanta respectiva era in misiune de salvare a unui nou-nascut.

"Am avut o ambulanta de neonatologie care se deplasa la o interventie, sa preia un copil nou-nascut adus cu elicopterul pe Aeroportul din Cluj-Napoca. In timp ce se deplasa la interventie, a lovit un tanar, un adolescent de 14 ani. Ambulanta de neonatologie a ramas pe loc, echipajul medical a fost preluat de o alta ambulanta SMURD si a fost dus pentru a prelua copilul de la aeroport. Alta ambulanta de la Serviciul judetean a intervenit pentru a acorda asistenta medicala si a efectua manevre de resuscitare pentru adolescent", a precizat Andrei Biris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.