Social 14 Martie 2018 13:22 de Clara Vacaru
Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de 4 ani, marti seara, este audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Femeia de 38 de ani a fost adusa in fata procurorilor dupa ce medicii de la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu au consultat-o in aceasta dimineata si au sustinut ca nu exista nicio problema de sanatate care sa impiedice audierile, scrie opiniatimisoarei.ro.

Ea si-a petrecut noaptea, sub escorta, la ATI la Spitalul Judetean Timisoara, unde a fost dusa dupa ce le-a spus politistilor care faceau cercetari la locul crimei ca ar fi baut erbicid.

Femeia a fost internata la Spitalul Judetean, pe sectie de Toxicologie, in urma unei tentative de sucicid prin ingestia de substante toxice, a fost dializata. A fost consultata de medicul psihiatru din spital. A fost dializata in urma ingestiei voluntare de substante toxice si acum se poate transfera, fizic este bine. Nu stim daca se afla sub tratament, nu stiu ce antecedente a avut", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Astazi, in jurul orei 11.00, procurorii au inceput audierea si incearca sa stabileasca ce anume a impins-o pe educatoare sa-si omoare propriul copil.

Potrivit site-ului citat, fosta educatoare s-ar fi certat cu sotul ei, aflat, in momentul crimei, la serviciu. Acesta ar fi vrut sa divorteze, iar ea nu se putea impaca cu gandul ca se va separa de sot.

Cei care o cunosteau pe educatoare spun ca aceasta era atenta cu micuta, o ingrijea cu mare dragoste si nimic nu a dat de banuit ca aceasta trecea de fapt printr-o mare incercare. La gradinita din Murani unde lucra de 15 ani s-a comportat exemplar, precizeaza sursa citata. Femeia a cerut concediu fara plata in urma cu trei saptamani, deoarece voia sa isi caute un alt loc de munca.

Ea profeseaza de 15 ani, insa a cerut concediu pe motiv ca naveta pana la Murani pe care o realizeaza de cinci ani a obosit-o si dorea sa gaseasca un post mai aproape de casa. Nu avea o stare psihica deteriorata. Mama ei lucreaza de asemenea in sistem, fiind titulara la Dumbravita. Este o familie respectata in comunitate”, a declarat Aura Danielescu, inspector-scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Timis, pentru renasterea.ro.

Citeste si:
CCR: Procurorii nu mai pot bloca prescrierea faptelor
CCR: Procurorii nu mai pot...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.