Social 14 Martie 2018 09:42 de Clara Vacaru
O fetita de patru ani, din Timisoara, a fost ucisa de mama ei, o fosta educatoare, care apoi a sunat la 112, iar politistii au gasit-o pe micuta inecata in cada si cu venele taiate la ambele maini. Femeia, in varsta de 38 de ani, ar fi incercat apoi sa se sinucida, inghitind erbicid, iar politistii au chemat un echipaj SMURD, care a transportat-o la spital.

Crima a avut loc intr-o casa din cartierul Ronat, aflat la marginea Timisoarei, fiind anuntata la numarul de urgente 112 in jurul orei 23.00. Odata ajunsi la adresa, politistii au gasit-o pe fetita inecata in cada si cu venele de la maini taiate, scrie News.ro.

Femeia, in varsta de 38 de ani, si-ar fi marturisit crima, la telefon, unor cunoscuti, imediat dupa ce a comis-o, apoi s-a incuiat in casa. Cand au ajuns la locuinta familiei, politistii s-au vazut nevoiti sa sparga usa locuintei, deoarece femeia, aflata in stare de soc, nu a deschis.

Potrivit politistilor, femeia a acuzat stari de rau si a inceput sa vomite, in timp ce politistii faceau cercetarea la fata locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii ca a inghitit edbicid, in incercarea de a se sinucide, iar politistii au chemat un echipaj SMURD.

Femeia a fost preluata de echipajul SMURD care a ajuns la locuinta acesteia si dusa sub escorta la Spitalul Municipal din Timisoara. De asemenea, cadavrul fetitei de patru ani a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Femeia era educatoare si isi luase concediu fara plata de la gradinita la care a lucrat, pentru a-si cauta un alt loc de munca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.