Social 7 Martie 2018 11:49
Politistul Marian Godina a rectionat dupa ce a fost reclamat la IPJ Brasov de catre jurnalistii de la publicatia online DC News: "Acum nu e vina mea ca daca ironizez prostia, parvenitismul si daca vorbesc despre hoti, unii interpreteaza ca fac politica".

"Jurnalistii de la DC News au trimis la IPJ Brasov o adresa in care au cerut explicatii referitoare la postarile mele de pe Facebook, sustinand ca incalc Statutul Politistului, pentru ca fac politica, or acest lucru este interzis politistilor.

Eu am mai explicat de cateva ori ca sunt foarte atent atunci cand postez, tocmai pentru ca sunt politist si am unele restrictii si ca nu am incalcat niciodata Statutul Politistului. Nu sunt membru de partid, nu am scris niciodata ca prefer vreun partid politic, nu mi-am exprimat niciodata preferinte politice si nici nu am participat la mitinguri cu caracter POLITIC. Astea sunt lucrurile pe care nu am voie sa le fac ca politist.

Acum nu e vina mea ca daca ironizez prostia, parvenitismul si daca vorbesc despre hoti, unii interpreteaza ca fac politica. Nu e problema mea ca atunci cand sustin ca nu-mi plac hotii se simt repede unii. Chiar nu imi plac hotii, d-aia mi-am si ales sa fiu politist. Nu-mi plac nici prostii si nu-mi place nici de mine cand imi dau seama de momentele in care sunt prost, dar tot alea sunt momentele in care realizez ca totusi ma duce capul suficient incat sa recunosc asta.

Jurnalistii de la DC News s-au suparat ca, prin metoda «pumnului in gura», «am dat ordin» celor care ma urmaresc sa intre pe pagina lor si sa le acorde o recenzie slaba. Cine vorbeste despre metoda «pumnului in gura»? Ei, cei care au trimis acea adresa la IPJ Brasov sperand ca nu voi mai fi lasat sa scriu. Paradoxal, nu?

In alta ordine de idei, eu nu am indemnat pe nimeni sa intre si sa le dea recenzii slabe, am scris doar ca eu am intrat si le-am lasat o singura stea. Pentru faptul ca au ajuns sa aiba 1.5 stele din 5, in loc sa dea vina pe mine si sa imi acuze stilul «totalitar», mai bine s-ar intreba de ce sunt atat de «apreciati»", a scris Marian Godina pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.