Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, considera ca ministrul de Interne Carmen Dan "profita de scandalul pedofilului politist" si ca in spatele deciziei de a solicita demisia sefului Serviciului Omoruri din Politia Capitalei s-ar ascunde alte interese, transmite digi24.ro.

"Clica de borfasi ataca din nou: Carmen DAN profita de scandalul pedofilului politist si ii cere demisia sefului Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu GAVRIS.

Nu demisia colegilor sau a superiorului ierarhic al politistului ci demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care la finalul anului trecut critica dur decizia de a elimina imaginile de pe camerele de luat vederi dintre mijloacele de proba. Inca de atunci madam secretara se ratoise la Radu Gavris acuzandu-l ca se baga in treburi politice. Acum se foloseste de acest caz ca sa-l execute.

Ce inseamna pentru politrucii PSD «treburi politice»? Orice nu convine clicii de partid. Pentru ca nu-i asa? Politica nu este despre serviciul public si despre respectarea promisiunilor... este despre dorintele lui Daddy si ale clicii de penali din varful PSD.

«In ultimii sase ani de zile nu mai avem niciun omor cu autor necunoscut, toate omorurile au fost solutionate. In foarte multe din aceste cazuri ne-am bazat pe aceste camere» - asta declara domnul Gavris acum cateva saptamani. Trebuia dat afara, clar...", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.