Eugen Stan, politistul suspectat ca a agresat cei doi copii, va fi prezentat marti la Judecatoria Sectorului 6, cu propunere de arestare preventiva. Politistul este suspectat si in alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori.

Presupusul politist pedofil ar putea fi implicat in alte fapte de agresiune sexuala, ce dateaza din anul 2009 si pana acum.

Anchetatorii verifica in special dosarele de agresiune sexuala ramase cu autor necunoscut pentru a vedea daca nu cumva unele indicii si probe ii conduc acum tot catre presupusul pedofil, potrivit Digi24.

Politistul acuzat de pedofilie si-a recunoscut, la audierile de luni, faptele petrecute la 5 ianuarie, dar si o fapta similara, datand din 2012. El e in continuare suspect in alte cazuri de agresiune sexuala, unul datand din 2009.

Anchetatorii vor cere si ajutorul operatorilor de telefonie mobila pentru a incerca sa stabileasca traseul suspectului in anumite zone, mai ales daca acesta se potriveste cu informatiile existente in plangerile depuse pentru fapte de agresiune sexuala.

Cele 15 cazuri sunt dosare in care, cel putin pana in acest moment, se potrivesc destul de mult indiciile si semnalmentele cu cele ale lui Eugen Stan. Anchetatorii vor insa sa verifice temeinic probele, inainte de a formula oficial acuzatii.

Retail jobs

Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.