Avand in vedere scandalul in care este implicat un barbat angajat al Politiei Rutiere care a agresat sexual doi copii, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este de parere ca ministrul de Interne ar trebui sa faca o analiza foarte serioasa a conducerii Politiei.

"Aceasta este o intamplare foarte grava, care a cutremurat foarte multi oameni. Eu cred ca ministrul de Interne ar trebui sa faca o analiza serioasa, sa vada cum a ajuns un astfel de om, cum a trecut testele pe care le-a trecut - inclusiv cele psihologice - si cum a stat atata timp in aceste structuri de politie. Si sa vedem cine a organizat asta, cine trebuia sa verifice periodic acest", a declarat presedintele PSD, citat de stirileprotv.ro.

In ultimele zile au fost mobilizati nu mai putin de 300 de politisti pentru cautarea barbatului care ar fi agresat sexual doi copii in liftul unui bloc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.