Doi cetateni din Brazilia au fost retinuti de politisti pe 10 noiembrie, pe Aeroportul Otopeni, cu aproximativ doua kilograme de cocaina ascunse in stomac. 

Barbatii au fost retinuti pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si trafic international de droguri de mare risc, anunta un comunicat al DIICOT, potrivit Agerpres.ro.

Rodrigues Gomes Verice (41 de ani) si Lourenco Da Silva Weslley (19 ani) s-au prezentat la PTF Aeroport Henri Coanda pe 10 noiembrie, in jurul orei 15:00. Cei doi calatoreau pe ruta Sao Paolo - Zurich - Bucuresti, impreuna cu o femeie.

Intrucat existau suspiciuni de substante interzise, cei doi barbati au fost supusi unui control cu raze X, agentii descoperind aproximativ doua kilograme de cocaina in cavitatea stomacala.

Procurorii au dispus masuri medicale pentru eliminarea substantelor sau obiectelor straine despre care existau banuieli ca ar contine droguri.

Cei doi au eliminat, in total, aproximativ doua kilograme de droguri.

Cercetarile au stabilit ca barbatii voiau sa duca drogurile in Istanbul, drumul pana in Turcia urmand sa fie efectuat cu autocarul.

Brazilienii se vor prezenta la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.